17. konferenca MojeHRDelo

RAZVOJ ČLOVEŠKE ODLIČNOSTI


Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

30.9.2021

Kaj lahko pričakujete od konference?

Že 17. leto zapored bomo v sklopu konferenc MojeHRDelo v skladu s tradicijo ponudili vrhunski dogodek – druženje s slovenskimi HR strokovnjaki in menedžerji, uporabna predavanja, odlično postrežbo in privlačna darila za obiskovalce. Več kot 1000 udeležencev naših prejšnjih konferenc ve, da se vedno maksimalno potrudimo, da vam zagotovimo odlično strokovno in družabno izkušnjo.

Soorganizatorja


Projekt ASI sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Programski partnerji

Sponzorji projekta

Za vas smo pripravili tudi različne sponzorske pakete. Če želite podpreti konferenco in pridobiti možnost predstavitve na našem dogodku izpolnite naročilnico in jo pošljite na ana.djordjevic@styria.com.

Zakaj na konferenco?

Strokovno pripravljen dogodek

Moje HR Delo so vsakoletni celodnevni kadrovski dogodki, na katerih gostimo večje število skrbno izbranih kadrovikov večjih slovenskih podjetij, s katerimi razpravljamo o aktualnih in takoj uporabnih temah s področja upravljanja človeških virov.

Zanimiva predavanja

Program sestavljajo predavanja, v katerih se bomo skupaj s priznanimi predavatelji dotaknili aktualnih tem s področja kadrovanja in splošnega poslovanja.

Druženje

Skrbno negovani odnosi so najboljša osnova za dobro sodelovanje. Če ste v preteklosti že sodelovali z nami, veste, da portal sestavlja ekipa (danes ne več najmlajših) posameznikov, ki smo vam vedno pripravljeni priskočiti na pomoč in ponuditi najboljše. Želimo, da takšen odnos negujemo tudi v prihodnje.

Program konference

Skupaj s priznanimi slovenskimi in tujimi strokovnjaki bomo predstavili aktualne tematike in dobre prakse na področju organizacijske kulture, identifikacije talentov ter razvoja kadrov.

08.00 - 08.30 Registracija udeležencev in jutranja kava

08.30 - 09.00 Okrogla miza: Rok Zupančič, Katja Zakrajšek, Peter Baloh, Jelica Lazarević Lajovic - moderator;
»Razvoj človeške odličnosti«

09:05 – 09:45 Dr. Peter Baloh
»Organizacijska kultura: Trije koraki k takojšnjemu vplivu na poslovni rezultat«

09:50 – 10:30 PRIMER dobre prakse: NKBM, Rok Zupančič
»Upravljanje in spreminjanje organizacijske kulture«

10:30 – 10:50 Odmor za kavo

10:50 – 11:30 Kate Kavanagh, The Network
»Decoding Global Talent«

11:35 – 12:20 Andrej Brodnik
»Novi načini dela in razvoj digitalnih kompetenc«

12:20 – 13:10 Kosilo

13:10 – 13:50 Dr. Gill Green
»Future skillset of the candidates and future talent identification«

13:55 – 14:15 PRIMER dobre prakse: NiceLabel, Katja Zakrajšek

14:20 – 15:20 Sabina Đuvelek
»Vpliv psiholoških driverjev na vodenje«

15:25 – 15:45 Sklepna misel (Petra Janc Pšeničnik, Polona Šprajc, Andraž Banfi)

od 15:45 dalje Zaključna pogostitev

*Razpored predavanj se lahko še spremeni.

Online HR delavnice

Za zaposlene v podjetjih, ki se bodo udeležila 17. konference MojeHRDelo smo pripravili tudi online delavnice, ki bodo potekale od 4.10.2021 do 8.10.2021. Za udeležbo na posamezni delavnici je potrebna predhodna prijava. Število prijav je omejeno.

Več info KMALU :)

Vodilni govorci

Kate Kavanagh, Managing Director, The Network

Kate se je rodila in odraščala v Dublinu, leta 1997 pa se je preselila v Združeno kraljestvo na študij ekonomije in geografije. Njena kariera v kadrovski panogi se je začela v majhnem start-upu Totaljobs, po 20 letih v kadrovskih vodah pa se je aprila 2020 pridružila ekipi StepStone in The Network, kjer se je njena učna pot zares začela.

Dr. Peter Baloh, Partner & consultant, e2grow

Dr. Peter Baloh, partner v E2grow in »arhitekt učinkov«, vodi razvoj metodologije, ustvarja načrte projektov in je nosilec najzahtevnejših projektov preobrazb. Za sabo ima 150+ svetovalnih projektov, 20 let vpeljav sprememb, 7 let transformacij vodenja in kultur, 15000 coaching ur, MPhil na University of Salford in doktorat na Univerzi Ljubljana z mentorjem iz University of Washington ter je avtor 30 znanstvenih člankov in 24 knjig.

E2grow, podjetje, ki najbolj ambicioznim organizacijam pomaga ustvariti okolje, je plod slovenskega znanja in hkrati eno izmed le treh Gallupovih partnerskih podjetij na svetu. Gallup že 80 let zaseda vodilno mesto med organizacijami na področju raziskav in psihologije dobrega vodenja in zavzetosti ter v 25 državah ima več kot 100 partnerjev, ki po metodologiji E2grow transformirajo kulturo v najboljših organizacijah po celem svetu. Ključna usmeritev je trajno oblikovanje preverjeno učinkovitih vedenj vodij, ekip in posameznikov, za vrhunske rezultate.

Gill Green, doktorica klinične psihologije in višja svetovalka v podjetju ORConsulting

Dr. Gill Green je doktorica klinične psihologije, višja svetovalka v podjetju ORConsulting, ima več kot dvajsetletne izkušnje s svetovanjem različnim globalnim organizacijam. V zadnjih 20 letih se je specializirala za delo z vodji velikih in majhnih organizacij po vsem svetu. Posebno navdušena je nad iskanjem odgovorov na vprašanje, kako uspešni vodje izberejo bodoče talente za svoja podjetja in v ta namen je v številne organizacije uvedla zanesljive, objektivne in z dokazi podprte protokole za ocenjevanje kandidatov. Tudi slovensko podjetje NiceLabel, del skupine Loftware, je eno od podjetij, s katerim Gill sodeluje že leta, zato je dobro seznanjena tudi s slovensko poslovno kulturo. Poleg omenjenega Gill deluje tudi kot letalska psihologinja in strokovnjakinja za selekcijo pilotov v britanskem centru za letalsko psihologijo.


Gostujoči predavatelj

Dr. Sabina Đuvelek, psihologinja in performance coach

Je organizacijska psihologinja in performance coach, ki se pri svojem delu in raziskovanju osredotoča predvsem na strateški razvoj zaposlenih in oblikovanje okolij, ki omogočajo kontinuirano profesionalno in osebno rast posameznika. Je tudi asistentka na Univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani in nosilka predmeta Organizacijski laboratorij, ki je del študija Psihologije.


Gostujoči predavatelj

prof. dr. Andrej Brodnik, Univerza na Primorskem, Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije & Univerza v Ljubljani, Fakulteta za računalništvo in informatiko

Andrej Brodnik je doktoriral iz računalništva in informatike na Univerzi v Waterlooju, Ontario, Kanada. Preden se je zaposlil na Univerzi na Primorskem, je bil vodja razvoja v podjetju ActiveTools ter soavtor prepošiljevalnega algoritma »Luleå algorithm« pri podjetju Effnet AB.
Je prejemnik nagrade Sklada Boris Kidriča, štipendije Fullbright, nagrade ITRC/ICR, zmagovalec Innovation Cup in IBM Faculty Award ter avtor in soavtor 6 mednarodnih patentov. Poleg tega je prejemnik zlatih plaket Univerze v Ljubljani in Univerze na Primorskem ter državne Nagrade RS na področju šolstva, Google Scholar pa vsebuje preko 2000 citatov njegovega dela.
Posebno pozornost posveča izobraževanju vsebin računalništva in informatike. Pri Digitalni koaliciji vodi strateško skupino za Digitalne kompetence in izobraževanje, sodeluje pri JRC kot zunanji strokovnjak pri razvoju okvirja digitalnih kompetenc DigComp 2.2 in vodi Strokovno delovno skupino za analizo prisotnosti vsebin računalništva in informatike v programih osnovnih in srednjih šol ter za pripravo študije o možnih spremembah. Je tudi član strateškega sveta za digitalizacijo in njene delovne skupine za izobraževanje.Člani programskega sveta

ga. Jelica Lazarević Lajovic

CHRO – Member of management board

Iskratel


ga. Katja Zakrajšek

HR manager

NiceLabel


ga. Petra Janc Pšeničnik

Vodja marketinga & prodaje

GEA College


g. Andraž Banfi

Vodja projekta ASI

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS

ga. Polona Šprajc & ga. Petra Gorjanc

V. d. prodekanice za izobraževalno dejavnost FOV UM & Vodja Centra za izobraževanje in svetovanje ter Kariernega centra FOV UM

g. Rok Zupančič

Prokurist Nove KBM

Nova KBM
Utrinki 15. konference MojeHRDeloPrijava na konferenco MojeHRDelo

Izpolnite prijavni obrazec in rezervirajte svoje mesto. Za več informacij se obrnite na svojega MojeDelo svetovalca.

  Vnesite vaše podatke in pred prijavo preberite Pravila in pogoje 17. Konference MojeHRDelo in Politiko zasebnosti in varovanja osebnih podatkov.

  Prijave so možne do zapolnitve razpoložljivih mest.

  in sem upravičen/-a do brezplačne kotizacije (le prva oseba iz podjetja brezplačno).

  *Strinjam se s Pravili in pogoji 17. Konference MojeHRDelo.

  *Soglašam s Politiko zasebnosti in varovanja osebnih podatkov.

  Zagotovite si mesto na konferenci!

  KOTIZACIJA DOGODKA

  Organizacija konference zahteva veliko truda ekipe MojeDelo.com in tudi neposrednih stroškov, ki jih bomo vsaj deloma pokrili z zbranimi kotizacijami. Simbolična kotizacija za udeležbo na 17. Konferenci MojeHRDelo je 90 EUR + DDV. Tudi tokrat pa bomo našim zvestim strankam omogočili brezplačno udeležbo na konferenci. Vsi, ki ste bili povabljeni s strani svetovalcev MojeDelo.com, se boste dogodka lahko udeležili brezplačno, plačilo kotizacije pa bo potrebno za vaše sodelavce (le prva oseba iz podjetja brezplačno). Prav tako pa bomo kotizacijo zaračunali tistim, ki se konference kljub prijavi ne bodo udeležili, saj je število mest omejeno, s »slepo prijavo« pa bodo onemogočili udeležbo nekomu drugemu.

  KAKO SE PRIJAVITI?

  Izpolnite prijavni obrazec ali pokličite svojega MojeDelo svetovalca in pri njem rezervirajte svoj sedež (ker se konference MojeHRDelo običajno kar hitro napolnijo, vam svetujemo, da prijavo oddate čimprej).